Gezellige uitstapjes maken het compleet

In het zuidoosten van Kreta zijn er voldoende mogelijkheden voor een prima dagbesteding. Op veel plaatsen bevinden zich knusse restaurants op het strand waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. Op zaterdag kijkt u uw ogen uit op de markt in Ierapetra en luncht u bijvoorbeeld aan de boulevard. Een tochtje naar de gezellige stad Agios Nikolaos is een aanrader. Hier kunt u de boot nemen naar het voormalige lepra-eiland Spinalonga en vanaf de boot zwemmen in prachtige baaien. De woningen op het eiland zijn voor een belangrijk deel gerestaureerd.

Tussen Mavros Kolimpos en Koutsouras ligt het Nationale Park. Aan het einde van het park ligt de bekende 'Vlinderkloof'. Een sportieve uitdaging om te lopen. Er zijn meer kloven op Zuidoost-Kreta met adembenemende uitzichten en natuur. Veel wandelliefhebbers komen naar Kreta om dit alles met eigen ogen te aanschouwen.

U hebt dus alle mogelijkheden bij elkaar: uiterste rust, sportieve mogelijkheden en binnen handbereik een uitgaansleven, dat u weer achter u laat om van een ongestoorde nachtrust te genieten.